Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website van Multiple Voice. Door de website te gebruiken stemt de bezoeker in met deze disclaimer.

Zorgvuldigheid
Multiple Voice heeft bij de samenstelling van de informatie op deze website grote zorgvuldigheid betracht. Helaas kunnen er onjuistheden op de website voorkomen, kan de inhoud onvolledig zijn of kan de informatie (tijdelijk) niet beschikbaar zijn.
Multiple Voice aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid / onjuistheid van de aangeboden informatie of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Sites van derden
Deze website heeft geen hyperlinks naar websites van derden. Wel heeft de website een koppeling naar onze Facebook-pagina ‘Multiplevoicekoor’. Hierbij is uiterste zorgvuldigheid betracht. Multiple Voice heeft echter geen zeggenschap over de inrichting van Facebook en is derhalve niet verantwoordelijk voor wat er op de pagina van Facebook getoond wordt.

Gebruik van de informatie
Het auteursrecht op deze website berust bij Multiple Voice. Het kopiƫren, downloaden, vermenigvuldigen en/of bewerken van de informatie is op deze website dan ook alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming door Multiple Voice.