[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_gallery images=”1131,1139,1134,1135″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Op 8 december hebben we een besloten optreden gehad in de Rosorum Zorgvilla in Aalst (gemeente Waalre). Het was zowel voor de achttien bewoners van de zorgvilla als voor ons een zeer bijzonder optreden.

In de centrale ruimte van de zorgvilla (compact, maar zeer gezellig) hebben we de volgende liederen gezongen: Fall on Your Knees, Sing to the King, Christmas Sanctus, Celtic Advent Carol, Via Bethlehem, Comfort and Joy, A Maiden Most Gentle, The Lamb en The Very Best Time of Year.

Ons combo bestond dit keer uit: Evert Mostert (piano), Arjen Tissink (basgitaar), Han Vogel (klein slagwerk) en Eefje Huijkelom (viool).

Na afloop van onze uitvoering hebben we onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat zowel met de begeleiders als met de bewoners. Wat is het mooi om zo’n optreden te doen. We zullen als koor nog vaak hieraan denken![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]